Klanten vertellen

Klanten vertellen

Door vervelende omstandigheden moest ik stoppen met werken. Als coach koos ik Judith. Zij luisterde naar me en begeleidde me. Door haar werkwijze kwam ik zelf tot oplossingen. Dit inspireerde en nodigde uit om door te gaan op de ingeslagen weg. De bergen problemen en informatie liggen in laatjes in mijn hoofd en zijn geordend. Als mens en coach is Judith voor mij de afgelopen periode van groot belang geweest.

Klanten vertellen

Judith laat je in je waarde en biedt hulp waar je dat nodig hebt. Eerst vraagt ze altijd om verduidelijking bij een probleem door gerichte vragen te stellen. Ze geeft je handvatten hoe je iets het beste kan aanpakken. Leert je d.m.v. een rollenspel hoe je het beste een bepaald gesprek kunt voeren, waarna ze verschillende mogelijkheden laat zien en je hierop laat reageren. Het fijnste vind ik dat Judith je zelfvertrouwen geeft door je te vertellen wat je goed doet en complimenten te geven. Ze geeft ook altijd haar eigen mening, daar moet je wél tegen kunnen.
Judith heeft me doelgericht begeleid. Kenmerkend aan Judith vind ik haar menselijke en vertrouwenwekkende aanpak. Haar insteek is met een vleugje humor en geduld, dat is erg prettig.

Sterke School werkt samen met:

Boekentips van Sterke School