Judith Porcelijn

Contact? Gezellig

Ik vind het leuk als je contact met me opneemt.

Om teleurstellingen te voorkomen: ik kom géén dagje invallen.
Ik kan je wel helpen om in korte tijd grip op je groep te krijgen; het houden van orde is mijn specialiteit.
Dat kan online, bij jou op school of met een combinatie daarvan.

Ik werk in alle vormen van onderwijs: van kleuters tot HBO en van SBO tot MBO. 

Of je al een bevoegdheid hebt, daarvoor in opleiding bent, of als vrijwilliger kookles geeft aan groepen kinderen na schooltijd… ik zorg ervoor dat er rust en orde komt tijdens jouw lessen. Zo zorg jij ervoor dat je met plezier jouw kennis kunt overdragen.

contact met Sterke School

Neem telefonisch contact met me op
via 06 8398 7580,
mail naar info@sterkeschool.nl
of gebruik het formulier onderaan deze pagina.

contact met leerlingen
Ik ben een net afgestudeerde zij-instromer en ik heb veel baat bij je blogs en tips. Bijzonder dat je je als ervaren leerkracht nog zo kunt inleven in waar een startende leerkracht tegen aan kan lopen. Vanuit mijn stichting krijg ik veel onderwijs en coaching. Ook nu ik net afgestudeerd ben. Lucky me! Maar ik weet zeker dat de startende leerkrachten die dit aanbod niet vanuit hun werkgever krijgen veel baat kunnen hebben bij jouw aanbod aan cursussen en coaching. (Startende) leerkrachten hebben zelfreflectie nodig, maar ook gewoon praktische tips van ervaringsdeskundigen! Zo vul je je rugzak. Ik heb mijn studieloopbaan begeleider en medestudenten op de Marnix academie in Utrecht geattendeerd op jouw site en blogs. In de hoop dat meer studenten en startende leerkrachten net als ik zich laten voeden door jouw ervaring. Bedankt!
Toen ik laatst voor een tweede keer voor een erg moeilijke groep moest, vroeg ik Judith om tips. Omdat Judith snel reageerde, kon ik de tips diezelfde week nog toepassen. Het ging stukken beter toen ik weer voor die groep stond. We slaagden erin een gezellige dag te hebben en aan het einde van de dag konden we zelfs nog even een complimentenrondje doen! Judith, heel erg bedankt en misschien tot ziens!

Neem contact op en maak een vrijblijvende afspraak

Boekentips van Sterke School