Praktische hulp voor scholen

Ik ben een ervaren leraar, coach, begeleider en trainer met een deskundigheid op het gebied van startende leraren en orde houden. Heb jij een collega waar de stoelen wel eens door het raam lijken te vliegen? Neem dan contact met me op. Ik zorg ervoor dat iedere leraar – die bereid is om met mij aan de slag te gaan – binnen 6 tot 12 weken orde kan houden. Ook in de moeilijkste klas op de meest complexe school.

Wat zeggen andere scholen?

Judith heeft in korte tijd beginnende leerkrachten handvatten gegeven om hun klassenmanagement beter op orde te krijgen. Door haar doortastende manier van trainen en het werken met technieken hebben de leerkrachten meer grip op de groep gekregen.
Judith heeft een prima workshop verzorgd waarbij zij in twee uur veel handige en praktische tips en trucs heeft gegeven aan de eerstejaars startende leerkrachten van onze 25 basisscholen. Het praktische ervan werd erg gewaardeerd door de starters omdat zij de voor hen bruikbare en uitvoerbare zaken de volgende dag meteen konden gebruiken in hun eigen groep.
Ton
Coach Katholieke Scholen Utrecht