Online workshop Timemanagement voor het onderwijs

Als je in het onderwijs werkt, kom je altijd tijd tekort. Je hebt meer taken dan tijd en al die taken komen steeds opnieuw onder druk te staan door de waan van de dag. Timemanagement is een belangrijke vaardigheid om overeind te blijven, je werk met plezier te doen en tijd over te houden voor leuke dingen.

Herken je dit?

Je lesrooster is overvol, waardoor je nooit tijd genoeg hebt om een individuele leerling iets uit te leggen, onverwacht iets leuks te doen met je klas of dieper in te gaan op de achtergronden van de lesstof.

Na schooltijd heb je nauwelijks tijd om je lessen écht goed voor te bereiden, doordat er overleggen, ouders of administratieve klussen staan te dringen om jouw aandacht.

Als je ’s avonds op de bank ploft, ben je eigenlijk te moe om nog iets leuks te doen – en je hoofd zit vol met schoolzaken die je nog moet regelen.

Je kunt natuurlijk zo doorgaan...

Maar dan blijf je achter de feiten aanrennen. Hoe hard je ook werkt, je haalt je achterstand nooit in. Dat komt doordat de waan van de dag in het onderwijs eigenlijk altijd leidend is. Je werkt met mensen en mensen doen onvoorspelbare dingen. Dat is prima, maar het zorgt er ook voor dat je altijd minder tijd hebt dan je denkt. En als je je daar ook nog eens gestresst over gaat voelen, ligt een burn-out op de loer.

Zover laat jij het toch niet komen?

Je weet best wel dat er mogelijkheden zijn om je tijd beter te managen. Maar misschien weet je niet hoe je dat moet doen. Of misschien wil je wel minder hooi op je vork nemen, maar dat staan je collega’s niet toe. Of je voelt je schuldig omdat je bang bent dat er taken blijven liggen waar je vervolgens je collega’s mee opzadelt. Allemaal problemen die je kunt oplossen met de online workshop Timemanagement voor het onderwijs.

Meer tijd voor geen geld

1. Je krijgt praktische tips die je meteen kunt toepassen
  2. Nieuwe inzichten helpen je om anders te kijken naar de tijd die jij beschikbaar hebt
  3. Ik bied de mogelijkheid om vragen te stellen over jouw specifieke situatie

Woensdag 13 januari: gratis online workshop Timemanagement

• De aanvang is om 19.30 uur
  • Het webinar duurt ongeveer 60 minuten
  • Je krijgt aan het eind een mooie aanbieding voor een nieuwe online training

Na de online training Timemanagement:

• Kun je makkelijker keuzes maken
  • Weet je je grenzen scherper te stellen
  • Maak je je minder druk over de waan van de dag
  • Stel je je prioriteiten sneller
timemanagement
Judith is in staat om je met een paar simpele vragen anders te laten kijken naar hoe de dingen in jouw klas gaan.
Trude
Vakleerkracht Kunst