Judith Porcelijn

Online trajecten op maat

Als gecertificeerd e-coach bied ik trajecten op maat voor startende leraren en zijinstromers. Maar ook ervaren leraren kunnen bij mij terecht voor online trajecten op maat. Als onuitputtelijke vraagbaak en praktische probleemoplosser sta ik klaar voor iedere leraar die ergens tegenaan loopt.

Online trajecten op maat én trainingen op maat

Ik heb heel veel inzicht gekregen in hoe je door kleine aanpassingen in je gedrag/ houding/ wat je zegt je meer kunt bereiken in de omgang met leerlingen, collega's, ouders. Ook heb ik geleerd om losser voor de groep te staan en samen energizers te doen en daardoor actievere leerlingen te krijgen. Ik vind de webshop trouwens ook heel leuk.

Online trajecten op maat in combinatie met lesbezoeken

Op onze school zaten we met onze handen in het haar. Twee zij-instromers, die nog zó veel moesten leren. Ik, als coach van nog 10 andere starters, had hier niet voldoende tijd voor. Judith kwam ingevlogen en heeft de dames zes weken lang, alle essentiële technieken van een goed klassenmanagement aangeleerd volgens de principes van 'Teach like a Champion'. Ik als (beeld)coach was een verlengstuk van Judiths input. We waren een top coachteam, met een vlekkeloze communicatie. Superfijn samengewerkt Judith, dankjewel!

Een afspraak maken voor een gratis online kennismakingsgesprek mag ook