workshop sterke start

Een sterke start voor de klas

In deze workshop leer je TIEN dingen die je moet weten als je straks gaat beginnen als startende leraar of zijinstromer:

1. Een nieuwe school – hoe vind je de weg?
  2. Nieuwe collega’s – hoe houd je ze te vriend?
  3. Je lokaal inrichten: bureau, stoelen tafels, instructietafel, kasten, muren, looproutes en zichtlijnen
  4. Je lessen voorbereiden – en dan in minder tijd dan je op de opleiding hebt geleerd
  5. Een jaarplanning maken
  6. Een relatie opbouwen met je leerlingen
  7. Spoedcursus omgaan met ouders
  8. De eerste dag – en hoe bereid je die goed voor?
  9. De eerste week – en hoe bereid je die goed voor?
  10. Tot de herfstvakantie heb je de tijd om…..

Waarom zou je meedoen?

Je hoeft natuurlijk helemaal niet mee te doen, maar het is wel een handige voorbereiding. Hopelijk kan ik de workshop voor het nieuwe schooljaar zelfs live geven. In ieder geval geef ik de workshop ook online, in de vorm van een webinar.
De datum is nog niet bekend, maar het zal een middag in juli en/ of augustus zijn.

Kun je dan niet?
In dat geval krijg je een link naar het webinar, zodat je in je eigen tijd kunt kijken. Ook kun je gewoon de vragen van de anderen lezen én zelf ook vragen stellen

Het was echt een superhandige workshop. Ik ben nu zeer gemotiveerd om mijn eigen wijze van lesgeven te ontdekken.
Marit
Docent omgangsvormen MBO
Wat ik vooral meeneem uit deze cursus, zijn handvatten voor mijn werkpunten. Ik kan nu echt in de klas aan de slag.
Gijs
Leraar SBO

Zo werkt het

Hier kun je je opgeven

1. Je geeft je op met het formulier rechts
  2. Ik stuur je een factuur à € 35,-
  3. Je betaalt de factuur
  4. Je ontvangt een inloglink of een uitnodiging
  5. Ik geef de workshop: live of via een webinar
  6. Je kunt tijdens of na afloop vragen stellen

Daarna kun je Sterk Starten in een nieuwe klas

Wil je eerst meer informatie of wil je antwoord op vragen die ik nog niet bedacht heb?

Vul dan het contactformulier in.