Gratis online workshop: 'sterk starten voor de klas'

10 dingen die elke startende leraar of zij-instromer moet weten…

Als startende docent of zij-instromer komt er heel wat op je af. Alles is nieuw, en alles is spannend. Zeker in je eerste jaar, maar ook in je 2e of 3e jaar kun je je af en toe nog een behoorlijke beginner voelen.

In mijn online workshop Sterk Starten voor de klas leer je 10 dingen die je moet weten:

1. Een nieuwe school – hoe vind je de weg?
  2. Nieuwe collega’s – hoe houd je ze te vriend?
  3. Je lokaal inrichten: bureau, stoelen, tafels, instructietafel, kasten, muren, looproutes en zichtlijnen
  4. Je lessen voorbereiden – in minder tijd dan je op de opleiding hebt geleerd
  5. Een jaarplanning maken
  6. Een relatie opbouwen met je leerlingen
  7. Spoedcursus omgaan met ouders
  8. De eerste dag – en hoe bereid je die goed voor?
  9. De eerste week – en hoe bereid je die goed voor?
  10. Tot de herfstvakantie heb je de tijd om…..

Waarom zou je meedoen aan deze online workshop?

• Je gaat goed voorbereid het nieuwe schooljaar in
  • Alles komt ter sprake – je kunt niks vergeten
  • De eerste dagen met je leerlingen worden top
  • Bonus: je kunt ook jouw specifieke vragen aan mij voorleggen tijdens de workshop
Het was echt een superhandige workshop. Ik ben nu zeer gemotiveerd om mijn eigen wijze van lesgeven te ontdekken.
Marit
Docent omgangsvormen MBO

Wanneer, hoe laat en hoe werkt het?

Je kunt deze online workshop bekijken met een link:

Deze online workshop is helemaal gratis voor startende leerkrachten en zij-instromers. De workshop duurt ruim een uur en je kunt hem volgen via je laptop, tablet of telefoon. Zorg dat je pen en papier bij de hand hebt.

Stuur me een e-mail en dan stuur ik je de link toe: info@sterkeschool.nl

Wie ben ik?

Mijn naam is Judith Porcelijn en ik help startende leraren en zijinstromers met training, coaching en begeleiding om sterk voor de klas te staan.

Ik heb zelf meer dan dertig jaar voor de klas gestaan in alle vormen van onderwijs. Toen ik een starter was, was er geen enkele hulp en begeleiding; ik moest alles helemaal alleen uitvogelen. Het duurde járen voor ik een beetje vakbekwaam was.

Dat kan anders. Dat kan beter en sneller. Daarom heb ik voor jou een gratis online workshop gemaakt. Zodat je in ieder geval goed kunt starten voor de klas.

Erg goed! Informatief, actief, zo toe te passen.
Arie
Leraar PO