Praktische workshops voor de startende leraar

Voor het volgen van praktische workshops ga je als startende leraar naar Sterke School

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je een workshop wilt volgen. Je:

• bent nieuwsgiering naar nieuwe kennis
  • wilt met meer zelfvertrouwen voor de klas staan
  • bent het zat om de hele dag politieagent te spelen
  • wilt dat jouw leerlingen actief meedoen met jouw lessen
  • wilt gewoon weten hoe je met meer plezier voor de klas kunt staan

krijg een sterke basis als startende leraar

Orde houden, een goede les geven, communiceren met ouders, adequaat reageren op leerlingen met een grote mond, passend onderwijs mogelijk maken, werken met coöperatieve werkvormen, de technieken uit Teach Like a Champion toepassen, timemanagement, omgaan met leerlingen leer- en/ of gedragsproblemen, met plezier invallen, klassenmanagement, je lokaal inrichten, energizers in de klas, assertief reageren op agressieve collega’s, leerlingen en ouders… allemaal dingen die je misschien niet op de opleiding hebt geleerd.

Ik zit nu in de trein op weg naar huis, via deze mail wil ik je nogmaals hartelijk bedanken. Je hebt mij voornamelijk moed en vertrouwen gegeven in het feit dat het goed gaat komen. Dat zal niet morgen zijn, dat zal niet maandag zijn en ook niet over een maand, maar het komt goed. Ik heb het vertrouwen terug wat ik kwijt was, of misschien zelfs nooit heb gehad. Mijn plezier in lesgeven lijkt nu aangewakkerd te zijn en begint langzaamaan te groeien.
Mairie
Leraar Economie VO

workshops voor de startende leraar

Ik bied alle workshops nu online aan: zowel privé als on demand. Een privéworkshop maak ik helemaal op maat voor jou en jouw situatie. Een workshop on demand neem ik op waarna alle deelnemers een geheime link ontvangen waarmee ze de workshop thuis kunnen bekijken. Als je dat wilt maak ik er ook nog opdrachten bij.

Wil je meer informatie over een workshop? Klik dan op de workshop waar jouw interesse naar uitgaat.
Wil je een workshop on demand bestellen? Vul dan onderaan het contactformulier in.

Zoek je iets anders?

Geen probleem! Neem contact met me op en samen zoeken we naar een passende oplossing.

Sterke School

Douzastraat 14