Judith laat je nadenken over wat je precies wilt

Ik zie mijzelf als enthousiast, beetje naïef en een harde werker

Maar wat zeggen anderen eigenlijk over mij en mijn werk?

Judith heeft in korte tijd beginnende leerkrachten handvatten gegeven om hun klassenmanagement beter op orde te krijgen. Door haar doortastende manier van trainen en het werken met technieken hebben de leerkrachten meer grip op de groep gekregen.
Marcel
Schoolleider PO
Door vervelende omstandigheden moest ik stoppen met werken. Als coach koos ik Judith. Zij praatte met me en begeleidde me. Door haar werkwijze kwam ik zelf tot oplossingen. Dit inspireerde en nodigde uit om door te gaan op de ingeslagen weg. De bergen problemen en informatie liggen in laatjes in mijn hoofd en zijn geordend. Als mens en coach is Judith voor mij de afgelopen periode van groot belang geweest.
Wil
Oud-leraar PO
Toen ik laatst voor een tweede keer voor een erg moeilijke groep moest, vroeg ik Judith om tips. Ze bood een (gratis) gesprek aan. Dit kon op korte termijn zodat ik de tips diezelfde week nog kon toepassen. Het ging stukken beter toen ik weer voor die groep stond. We slaagden erin een gezellige dag te hebben en aan het einde van de dag konden we zelfs nog even een complimentenrondje doen! Judith, heel erg bedankt en misschien tot ziens!
Nienke
Leraar PO
Judith is mijn schoolleider geweest en helpt me nog steeds in moeilijke situaties. Ze laat je in je waarde en biedt hulp waar je dat nodig hebt. Ze vraagt altijd om verduidelijking bij een probleem door gerichte vragen te stellen. Ze geeft je handvatten hoe je iets het beste kan aanpakken. Leert je d.m.v. een rollenspel hoe je het beste een bepaald gesprek kunt voeren. Ze laat dan verschillende mogelijkheden zien en laat je hierop reageren. Ze geeft je zelfvertrouwen door je te vertellen wat je goed doet en complimenten te geven, leeft met je mee. Ze geeft ook altijd haar eigen mening, daar moet je wél tegen kunnen.
Marjolein
Leraar PO
Judith heeft me doelgericht begeleid. Kenmerkend aan Judith vind ik haar menselijke en vertrouwenwekkende aanpak. Haar insteek is met een vleugje humor en geduld, dat is erg prettig.
Carola
Leraar Engels VO