Weet je nog niet wat je nodig hebt?

Dat is prima

Ik help je graag zoeken waardoor je erachter komt wat jij wilt en nodig hebt. 

Neem contact met me op

Binnen een week spreken we elkaar. Tijdens ons (telefoon)gesprek ga ik je vragen stellen. En soms komt er iets héél anders uit dan dan jij van te voren denkt….

Samen komen we erachter wat jij nodig hebt
Ik ben niet echt een startende leerkracht (afgestudeerd in 2012), maar ik loop op dit moment wel tegen wat dingen in mijn groep 3/4 aan. Via via hoorde ik dat je mij wellicht daarbij kunt helpen middels een online training. Wat is je werkwijze precies? Ik hoor het graag! Alvast bedankt voor uw reactie.
Els
Leraar PO

Ik heb een afspraak met Els gemaakt
Op een woensdagmiddag hebben we elkaar uitgebreid door de telefoon gesproken.

En wat bleek?
Els had helemaal geen (online) training nodig. Ze wist precies wat er moest gebeuren in haar klas:
1. Een minder vol rooster
2. Duidelijke regels en routines
3. Consequent zijn

Els had daar een plan voor gemaakt en dat plan voorgelegd aan haar duo-partner en toen kwam het het echte probleem boven water.

Haar duo-partner had er geen zin in
Ik heb Els tips gegeven hoe ze dit het beste kon aanpakken. Over hoe je invloed uit kunt oefenen op een collega. Hoe je ervoor zorgt dat jij kunt doen wat jij wilt, ook al ben je met z’n tweeën verantwoordelijk. En hoe je steun regelt van je IB-er of leidinggevende.

Mijn hulp heeft Els geen cent gekost
Alleen wat tijd en moeite.

Ik vond het best eng om mijn duopartner aan te spreken op haar houding, maar ik heb het wel gedaan. Eerst schoot ze in de weerstand zoals jij al voorspelde, maar toen ze begreep wat ik precies wilde en waarom, draaide ze bij. Onze samenwerking gaat nog niet vlekkeloos, maar in de klas loopt het nu in ieder geval een stuk lekkerder.
Els
Leraar PO

Wil je (nog) geen contact opnemen?

Probeer dan eerst mijn gratis aanbod uit