Orde houden is niet in iedere klas even makkelijk. Daar geef ik een gratis online workshop: De drie wetten van Orde.

Coaching en begeleiding voor leraren

Zoek je een coach / begeleider met veel ervaring én gevoel voor humor?

Voor coaching / begeleiding van leraren zit je goed bij Sterke School:

• e-coachtrajecten
  • preventie burn-out
  • reintegratie na burn-out
  • handboek op maat
  • inzicht krijgen in eigen handelen en klassenmanagement
  • inzeswekenjeklassenmanagementoporde-traject voor zij-instromers
  • lesbezoeken met uitgebreide nabespreking
  • online privétrainingen
  • assessments, DISC en studiekeuzeadvies
  • videointeractiebegeleiding
  • grip op moeilijke groepen
sterke juf

Wat levert coaching / begeleiding leraren op?

coaching en begeleiding leraren

Coaching of begeleiding zorgt ervoor dat jij:

• de regie hebt over je klas, je leerlingen en jezelf
  • met meer plezier en lol voor de klas staat
  • geen tijd meer verspilt aan gedoe
  • blije, gemotiveerde leerlingen in je klas hebt
Bijzonder hoe dingen hoe snel info naar boven kwam en me te realiseren dat ik graag wil werken en kijken aan mezelf om zo in mijn eigen kracht te blijven staan.. En jeetje, hoe lekker veilig is het om bij jou mezelf te uiten en verder te komen.
Melanie
Stagecoördinator VSO
Hartelijk dank voor de geweldige steun, adviezen en opbouwende beoordelingen. Mede dankzij jouw inzet kon ik mijn onzekerheden aan de kant zetten en mij positief verder ontwikkelen.
coaching en begeleiding voor leraren
Denise
Vakdocent Musical
Ik heb Judith in de arm genomen op het moment dat ik compleet was vastgelopen bij het schrijven van mijn stagedossier. De tijd tikte verder en ik kreeg geen letter op papier. Door Judith lukte het me, mezelf te herpakken. Haar aanpak was nuchter en door haar advies te volgen, durfde ik weer een voorzichtige planning te maken. We spraken af dat elke keer als ik een bepaald onderdeel afhad, ik het haar zou sturen, ze het zou lezen, en vervolgens bespraken we het. Op die manier heeft ze me de mentale en emotionele ondersteuning geboden die ik heb ontbeerd bij de studiebegeleiding vanuit mijn opleiding.
Marianne
Leraar Duits VO

Maak nú een afspraak voor een gratis adviesgesprek