denk en schrijf

Liever geen persoonlijke gesprekken maar wel hulp nodig?

Als je vast loopt in je werk en hulp nodig hebt kun je naar een coach. Maar misschien ben je meer een schrijver dan een prater…

E-coaching is een schriftelijke vorm die prima werkt

Vastlopen in je werk is leuk voor niemand. Niet voor je leerlingen, niet voor je collega’s en al helemaal niet voor jezelf. Je doet je stinkende best om alle ballen hoog te houden, maar je loopt steeds achter de feiten aan en je vraagt je af of dit nu echt is wat je wilt met je leven. Eigenlijk zoek je hulp, bijvoorbeeld van een XLence-coach.

hulp nodig

Maar je bent niet zo'n prater

Je hebt tijd nodig om na te denken, om de juiste zinnen te formuleren. Je zou willen dat je net zo ad rem en snel zou kunnen reageren als anderen, maar dat zit er bij jou niet zo in. Jij wilt je woorden herkauwen en op papier zetten om je gedachten goed op een rijtje te kunnen zetten.

Rustig nadenken over wat je gaat schrijven

Met een e-coachtraject krijg je daar ruimschoots de kans voor.
Onze kennismaking kan persoonlijk zijn; live of online, maar dat hoeft niet per se. Als je wilt kun je zelfs anoniem blijven; dat geeft jou de vrijheid om alles te zeggen wat je wilt.
Een e-coachtraject is veilig, omdat je rustig kunt nadenken over alles wat je wilt zeggen (lees: schrijven). En het werkt heel simpel:

Twaalf weken lang ontvang je twee keer per week één opdracht of vraag via de mail. Je beantwoordt iedere e-mail binnen drie dagen. We beginnen natuurlijk met het vaststellen van jouw persoonlijke doelen. Vervolgens brengen we hier prioriteiten in aan. In de daarop volgende weken vinken we één voor één jouw behaalde doelen af.

Denk en schrijf

Waar begin je?

Je begint met de beslissing om hulp in te schakelen. Je vult het contactformulier hieronder in en we maken snel een (telefonische) afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. En als jij denkt dat ik jou kan helpen, beginnen we zo snel mogelijk met onze correspondentie. Tussendoor maken we regelmatig de stand van zaken op en stellen we jouw traject  -indien nodig- bij. Een traject van twaalf weken kost € 1.650,- incl. BTW

Miranda heeft weer plezier in haar werk

Verrast was ik door dit traject! In het begin had ik twijfels of dit wel zou werken, maar ik vond het heerlijk. Ik kon steeds rustig een paar dagen nadenken over de vraag die je me stelde. Dit gaf me veel rust, ook omdat ik zelf kon uitmaken waar en wanneer ik jouw vraag ging beantwoorden. Het was wel even wennen, maar toen ik eenmaal doorhad hoe het werkte, kon ik eruit halen wat erin zat.

Maak een nu afspraak voor een vrijblijvende kennismaking